PALATA BIRČANIN

UGAO ILIJE BIRČANINA I JANKA VESELINOVIĆA, NOVI SAD

Više o objektu

PALATA BIRČANIN

Nova Detelinara je jedna od najpopularnijih novosadskih mikrolokacija, jer svojim žiteljima nudi sve sadržaje nužne čoveku dvadesetprvog veka, neophodne za ugodno porodično stanovanje. 

 

Krajem dominira novi projekat Dinamike, nazvan “PALATA BIRČANIN”, smešten na uglu ulica Janka Veselinovića i Ilije Birčanina, u neposrednoj blizini vrtića, škole i crkve.   Poseban akcenat je stavljen na energetsku efikasnost objekta i smanjenje opterećenja mesečnog budžeta korisnika stanova. Po projektu je planirano da objekat bude energetskog razreda B, gde su spoljašnji zidovi rađeni po sistemu “sendvič zid”, sa izolacijom od kamene vune debljine 10cm. Grejanje je etažno na gas, sa sopstvenim grejnim kotlom, koje pravi razliku u ceni koštanja grejanja i do 60% u odnosu na standardno daljinsko grejanje.   

 

Objekat je projektovan sa 4 posebna ulaza, kako bi fluktuacija njegovih stanovnika bila maksimalno komforna, a poseduje lift proizvođača “SCHINDLER”, koji i u slučaju nestanka električne energije, korisnike bezbedno odvozi do sledeće etaže. 

Podovi i zidovi u kupatilima su obloženi italijanskom keramikom, a na raspolaganju je i vrhunska ugradna tehnika Nemačkog proizvođača “GROHE”, gde pored ugradnih vodokotlića dobijamo konzolne wc šolje i umivaonike.   

 

Ulazna vrata Grčkog proizvođača sa 12 tačaka zaključavanja garantuju maksimalnu bezbednost, toliko neophodnu savremenom čoveku. Sobna vrata su obložena poliuretanom “ENTERIJER PETROVIĆ” čime se postiže moderan izgled, ali i dugotrajnost.   Podne obloge u sobama dolaze iz bačkopalanačkog giganta “TARKET” uz garanciju od čak 30 godina, a klima uređaji su energetskog razreda A. 

  

Energetskoj efikasnosti značajno doprinose PVC nemački profili sa vakum staklima punjenim argonom, dok lepotu enterijera upotpunjuju granitne klupice na prozorima.

Strukture

STAMBENIH JEDINICA

ULAZ 4

Tipski sprat / stan 6 ……………………… 101.96 m2

Lokal 11 …………………………………………… 122 m2

Pratite nas na

DRUŠTVENIM MREŽAMA

KUPUJETE STAN? POTRAZITE ONLINE PONUDU POPUNJAVANJEM FORME...

O nama

Doo "Dinamika" Novi Sad je osnovana 1992. godine u Novom Sadu. Danas se sedište društva nalazi u ulici Janka Veselinovića broj 32 na Novoj Detelinari. Do danas, doo "Dinamika" je izgradila preko 50.000 m2 stambeno-poslovnog prostora na teritoriji grada Novog Sada...

Saznajte vise o nama

Kontakt

Janka Veselinovića 32, Novi Sad

Centrala: +381 (0)21 6801-777

Fax: +381 (0)21 520-114

stanovi@dinamika.co.rs

Projekti

U pripremi

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© 2017 Dinamika, Novi Sad, Sva prava zadrzana

Izrada sajta: Kojin Digital, Novi Sad

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.